Personvern

«Hagen Din og Jeg» er opptatt av å ivareta din personsikkerhet og forholder seg til norske lover og regler i alt sitt arbeid.  

Daglig leder i selskapet «Hagen Din og Jeg» er hovedansvarlig for behandling av personopplysningene. Det daglige ansvaret for elektronisk behandling av personopplysninger knyttet til bruk av e-post og nettsidene hagendinog.no er delegert til virksomheten PLDdata (databehandler).

Vi henter personopplysninger fra kontaktskjema integrert på våre nettsider. Formålet med kontaktskjema er å gi besøkene på nettsidene en mulighet til å rette henvendelser og spørsmål angående våre tjenester og produkter. 

Opplysningene som hentes inn via kontaktskjema er den e-post-adressen du selv fyller inn i skjema, samt meldingen med din forespørsel. Når du trekker «Send» i kontaktskjema, vil disse opplysningene videresendes direkte som en e-post til daglig leder og dens databehandler. Innkommende e-post fra kontaktskjema oppbevares og slettes regelmessig, en gang pr. måned, og tidligere på oppfordring fra den det måtte angå.

Bruk av kontaktskjema er frivillig, men må benyttes om du ønsker kontakt med oss. Det oppfordres til ikke å gi personopplysninger utover e-post-adresse.

Personopplysninger hentet fra kontaktskjema vil kun bli benyttet internt til å besvare din konkrete henvendelse. Personopplysninger blir under ingen omstendighet brukt til markedsføring og heller ikke solgt eller gitt videre til andre organisasjoner, personer eller virksomheter. 

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger registrert hos oss (i form av en e-post), samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.   Henvendelser kan gjøres til vår databehandler på post(at)plddata.no.

Våre nettsider benytter innebygd innhold fra YouTube for videodemonstrasjon av våre produkter.  Innebygd innhold fra YouTube oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet YouTube.com hvor det innebygde innholdet kommer fra.  Hagen Din og Jeg har ikke ansvar for hvordan YouTube driftes og hvordan de behandler dine personopplysninger. Vi anbefaler at du setter deg inn bruks- og personvernvilkår som gjelder for nettstedet YouTube.com.

Det kan også forekomme at våre nettsider linker til eksterne tredjeparts nettsteder og sosiale media. Når du klikker på en av disse linkene, forlater du våre nettsider.  Hagen Din og Jeg har ikke ansvar for tredjeparters nettsteder og sosiale media, hvordan de driftes og hvordan de behandler dine personopplysninger. Vi anbefaler derfor at du setter deg inn bruks- og personvernvilkår som gjelder for tredjeparts nettsteder og sosiale media.

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (“cookies”) knyttet til kontaktskjema.  Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger eller annen informasjon som kan spores tilbake til personopplysninger.  

Ingen av våre apper registrerer, lagerer eller videreformidler personopplysninger.

Ingen av våre apper lagrer, logger eller deler din posisjon.  Dine bevegelser kan på ingen måte spores gjennom noen av appene.

Sist oppdatert: 29/6-2020